Aanvullende verzekeringen

Aanvullende verzekeringen bij je bedrijfspandverzekering

Naast de bedrijfspandverzekering die je afsluit voor het risico op; water, brand, inbraak en storm schade zijn er ook een aantal andere risico's die je graag wilt verzekeren, hiervoor hebben wij aanvullende verzekeringen: 

  • Inventaris en goederen verzekering voor bedrijven
  • Aansprakelijkheid verzekering voor bedrijven
  • Elektronica verzekering
  • Bedrijfsschadeverzekering
  • Rechtsbijstand

Direct een indicatie van de premie

Laat je gegevens hier achter en ontvang binnen 2 dagen een offerte.

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9- 17 uur.

088 730 3636

Inventaris en goederen verzekering voor bedrijven. 

De verzekering voor de inventaris en de goederen van het bedrijf zorgt ervoor dat de schade die ontstaat aan de inventaris op basis van nieuwwaarde wordt vergoed gedurende de afgesproken periode. Na deze periode ontvang je de dag/vervangingswaarde .

De schade op de goederenverzekering wordt vergoed op basis van de marktwaarde van de goederen. 

Wat is er gedekt op deze verzekering:

Directe schade aan de goederen en inventaris als gevolg van brand, storm, diefstal en vandalisme. Schade die met opzet wordt veroorzaakt is nooit gedekt.

Je kan ook kiezen voor uitgebreidere dekking, maar dit verschilt per verzekeraar en onze experts kijken welke verzekering en dekking het beste past bij je situatie.

Elektronica verzekering

In aanvulling op uw inventarisverzekering kunt u een elektronica verzekering sluiten. U bent dan goed verzekerd voor schade aan computers, printers/kopieermachines en modems. Naast vervanging van deze zaken is er tevens dekking voor reconstructiekosten (herstel of opnieuw invoeren van gegevens). De polis kent een ruime dekking. Naast brand, storm, diefstal is er tevens dekking voor vallen, stoten en inductie.

Onder deze dekking worden geen zaken verstaan zoals navigatie, smartphones en handcomputers(PDA’s).

Rechtsbijstand

De rechtsbijstandsverzekering staat je bij, bij een juridisch conflict wat kan gebeuren. Denk hierbij aan het niet betalen van de factuur of een conflict met een  belangrijke leverancier of afnemer. De rechtsbijstandsverzekering kan  op maat worden samengesteld met verschillende dekkingen welke het best past bij jouw bedrijfsvoering. Denk hierbij aan arbeidsconflicten, juridische conflicten en financiële conflicten.

De voordelen van 123bedrijfspandverzekering.nl

  • Altijd deskundig advies.
  • Jaarlijkse bedrijfspand verzekering check
  • Wij zoeken de passende oplossing voor je aanvullende verzekeringen.
  • Je krijgt altijd een vast aanspreekpunt voor je bedrijfspandverzekering. 

Heb je vragen over onze service?

De meest voorkomende vragen aan onze helpdesk beantwoorden we op de website. Staat jouw vraag er niet bij of heb je een specifieke wens? Bel ons dan of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!

Laat hier je gegevens achter

Wist je dat je bij 123bedrijfspandverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze experts en zij kunnen direct jouw bedrijfspandverzekering aaanvragen. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.