Bedrijfspand

verzekeren

Bedrijfspand verzekeren

Het bedrijfspand is de basis voor je onderneming. De bedrijfsactiviteiten vinden er plaats, het personeel werkt er met plezier en er worden klanten en leveranciers ontvangen. Het bedrijfspand is het visitekaartje van de onderneming. Indien er door schade tijdelijk of helemaal geen gebruik kan worden gemaakt van het bedrijfspand komt de onderneming in gevaar. Daarom is een goede bedrijfspandverzekering van groot belang. 123bedrijfspandverzekering heeft al veel ondernemers aan een goede bedrijfspandverzekering geholpen. Of het nu gaat om een pand bestemd voor de productie, opslag van goederen, het kantoor of voor de verhuur, wij helpen je graag aan de juiste verzekering.

Direct een indicatie van de premie

Laat je gegevens hier achter en ontvang binnen 2 dagen een offerte voor je bedrijfspandverzekering. 

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9- 17 uur.

088 730 3636

Je Bedrijfspandverzekering up-to-date

Heb je een bedrijfspandverzekering afgesloten via 123bedrijfspandverzekering dan ontvang je jaarlijks een risicorapportage. Deze rapportage wordt in samenwerking met jou opgesteld. Vragen die aan bod komen in de rapportage zijn:

  • Zijn de bedrijfsactiviteiten juist beschreven?
  • Is de herbouwwaarde nog actueel en is de waardebepaling nog geldig?
  • Zijn de periodieke keuringen van o.a. de elektrische installatie, brandblusmiddelen en van het alarmsysteem uitgevoerd?

Wij vragen de keuringsrapporten bij je op, stemmen deze af met de betrokken verzekeraar(s) en maken een agendering aan voor de volgende keuring. Zo wordt je bij 123bedrijfspandverzekering geholpen om meer tijd te besteden aan het ondernemen. 

Inventarisatie

Een goede inventarisatie van het risico vinden wij belangrijk. Deze inventarisatie zal telefonisch en indien noodzakelijk op locatie plaatsvinden. De bouwaard van het pand, de bestemming, de herbouwwaarde en de preventie zijn in grote mate bepalend voor de dekking en de premie van de verzekering voor het bedrijfspand. Hoe meer informatie wij ontvangen des te beter wij het risico met de verzekeraars af kunnen stemmen.

Schade wat nu?

Op de de uitgebreide bedrijfspandverzekering zijn schades door bijvoorbeeld brand, storm, inbraak, aanrijding en waterschade verzekerd. Indien je schade hebt staan wij voor je klaar. Wij begeleiden je gedurende het schadeproces en onderhouden de contacten met de verzekeraar(s).

Wij vragen in veel gevallen om een schadeformulier, een opgave van de herstelkosten en indien mogelijk enkele goede foto's van de schade. 

Als het een grotere schade is wordt door de verzekeraar vaak een expert ingeschakeld. Deze brengt de oorzaak van de schade in kaart en stelt de hoogte van het schadebedrag vast.

Enkele schadevoorbeelden vindt u hier.

Ken je polis!

Veel bedrijfspandverzekering zijn afgesloten op het moment dan het bedrijfspand in bezit is gekomen. Hierna is er door drukte vaak niet meer naar de verzekering omgekeken. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de premie en voorwaarden niet meer aansluiten bij de huidige situatie. Nog belangrijker is dat wij regelmatig meemaken dat een bedrijfspandverzekerde niet op de hoogte is van de verplichte preventiemaatregelen die op de polis zijn aangetekend. Dit kan bij schade tot vervelende verrassingen, ja zelfs tot het verlies van schade-uitkering leiden. Hier komen wij graag over in gesprek. Mede omdat verzekeraars de premie de afgelopen jaren flink hebben verhoogd loont het om contact met ons op te nemen voor een second opinion.

Telefonisch verzekeren

In slechts enkele stappen kun je bij ons een indicatie krijgen van de premie van de bedrijfspandverzekering. Vul je gegevens in en wij geven direct een indicatie van de premie. Vervolgens kun je de relevante gegevens achterlaten en wordt je gebeld door een van onze experts. 

Neem contact met ons op

Wist je dat je bij 123bedrijfspandverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze experts en zij kunnen direct jouw bedrijfspandverzekering aaanvragen. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je bedrijfspandverzekering aanvragen, elke werkdag tussen 9 en 17 uur.