De polisvoorwaarden

De polisvoorwaarden

Op de polis tref je 2 soorten voorwaarden aan. Dit zijn de algemene voorwaarden en specifieke voorwaarden.

In de algemene voorwaarden staan doorgaans de begrippen uitgelegd in begrijpbare taal. Daarnaast staan er bepalingen over premiebetaling en uitleg over begin en einde van de verzekering.

De speciefke voowaarden gaan dieper inop de gekozen dekking. 

Direct een indicatie van de premie

Laat je gegevens hier achter en ontvang binnen 2 dagen een offerte.

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9- 17 uur.

088 730 3636

Specifieke voorwaarden

De specifieke voorwaarden gaan dieper in op de gekozen dekking(en). De voorwaarden van de bedrijfspandverzekering bepalen bijvoorbeeld wat er onder een bedrijfspand wordt verstaan, of bijgebouwen ook standaard meeverzekerd zijn en eventuele uitsluitingen op de verzekering.

Opbouw van de Polis

Op de eerste pagina tref je een korte samenvatting van de verzekering aan. Hierop staan kort de gekozen dekkingen en verzekerde bedragen. Ook tref je hier de verzekerde adressen op aan.

Op pagina 2 tref je een overzicht van de te betalen (termijn)premie.

Hierna volgt de officiële polis. Het adres met de relevante informatie zoals de bouwaard tref je hier aan. Ook de verzekerde bedragen, voorwaarden en eigen risico’s worden getoond. Er is ook een kopje opgenomen met de van toepassing zijnde clausules welke verderop nader omschreven zullen worden. Indien er andere relevante verzekeringen zijn afgesloten (bijvoorbeeld een goederenverzekering) dan tref je ook hiervan de waardes en dekkingen aan.

De voordelen van 123bedrijfspandverzekering

  • Altijd deskundig advies.
  • Jaarlijkse check of je bedrijfspand up to date is.
  • Wij zoeken de passende oplossing voor je aanvullende verzekeringen.
  • Je krijgt altijd een vast aanspreekpunt voor je bedrijfspandverzekering

Heb je vragen over onze service?

De meest voorkomende vragen aan onze helpdesk beantwoorden we op de website. Staat jouw vraag er niet bij of heb je een specifieke wens? Bel ons dan of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!

Laat hier je gegevens achter

Wist je dat je bij 123bedrijfspandverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze experts en zij kunnen direct jouw bedrijfspandverzekering aaanvragen. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.