Horecaverzekering

Horecaverzekering

Je wilt het gebouw van je café, restaurant of lunchroom graag verzekeren tegen de grote risico's als brand, inbraak en storm. Wij bieden hier de speciale horecapand verzekering voor aan. 

De horecaverzekering biedt dekking voor herstel van schade aan het gebouw als gevolg van brand, water, inbraak en storm. Om een voorbeeld te krijgen van de premie die betaald moet gaan worden kan je direct onze indicator invullen en het contactformulier invullen. Hierna neemt één van onze experts contact met je op. 

De aangeboden horecaverzekering van 123bedrijfspandverzekering biedt een uitgebreide dekking, gunstige voorwaarden en een concurrerende premie.

Direct een indicatie van de premie

Laat je gegevens hier achter en ontvang binnen 2 dagen een offerte voor je bedrijfspandverzekering. 

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9- 17 uur.

088 730 3636

Je horecaverzekering up-to-date

Heb je een horeca verzekering afgesloten via 123bedrijfspandverzekering dan ontvangt je jaarlijks een risicorapportage. Deze rapportage wordt in samenwerking met jou opgesteld. Vragen die aan bod komen in de rapportage zijn:

  • Zijn de bedrijfsactiviteiten juist beschreven?
  • Is de herbouwwaarde nog actueel en is de waardebepaling nog geldig?
  • Zijn de periodieke keuringen van o.a. de elektrische installatie, brandblusmiddelen en van het alarmsysteem uitgevoerd?

Wij vragen de keuringsrapporten bij je op, stemmen deze af met de betrokken verzekeraar(s) en maken een agendering aan voor de volgende keuring. Zo wordt je bij 123bedrijfspandverzekering geholpen om meer tijd te besteden aan het ondernemen. 

Preventietips voor in de horeca

In bedrijfskeukens zit een ongeval in een klein hoekje. Met de volgende maatregelen kun je het risico op brand beperken.

  • Onderhoud de keukenapparatuur goed: 23% van alle branden ontstaat in apparatuur. Het is van groot belang dat de apparatuur goed onderhouden is.
  • Onderhoud de afzuiginstallatie goed: Vetophoping in de afzuiginstallatie is erg lastig te blussen. Wij raden daarom aan de afzuiginstallatie 1x per week schoon te maken. 
  • Zorg voor voldoende blusmiddelen:  Kleine brandjes zijn vaak zelf goed te blussen. Hang dus blusmiddelen in de buurt en zorg dat je medewerkers weten hoe je het beste kan blussen. 

Gratis bepaling van de herbouwwaarde.

Een goede bedrijfspandverzekering tegen een passende prijs, dat is waar wij voor gaan. Daarbij hoort een goede bepaling van de herbouwwaarde. Om te garanderen dat de horeca zaak niet onderverzekerd is bieden de met ons samenwerkende verzekeraars een gratis waardebepaling aan indien je kiest voor een contract van drie jaar. De waardebepaling is zes jaar geldig. 

Meer lezen over het belang van taxatie kan hier. 

 

Ken je polis!

Veel bedrijfsgebouwenverzekeringen zijn afgesloten op het moment dan het gebouw in bezit is gekomen. Hierna is er door drukte vaak niet meer naar de verzekering omgekeken. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de premie en voorwaarden niet meer aansluiten bij de huidige situatie. Nog belangrijker is dat wij regelmatig meemaken dat een gebouweneigenaar niet op de hoogte is van de verplichte preventiemaatregelen die op de polis zijn aangetekend. Dit kan bij schade tot vervelende verrassingen, ja zelfs tot het verlies van schade-uitkering leiden. Hier komen wij graag over in gesprek. Mede omdat verzekeraars de premie de afgelopen jaren flink hebben verhoogd loont het om contact met ons op te nemen voor een second opinion.

De voordelen van 123bedrijfspandverzekering

  • Altijd deskundig advies.
  • Jaarlijkse check of je bedrijfspand up to date is.
  • Wij zoeken de passende oplossing voor je aanvullende verzekeringen.
  • Je krijgt altijd een vast aanspreekpunt voor je bedrijfspandverzekering

Heb je vragen over onze service?

De meest voorkomende vragen aan onze helpdesk beantwoorden we op de website. Staat jouw vraag er niet bij of heb je een specifieke wens? Bel ons dan of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!

Laat hier je gegevens achter

Wist je dat je bij 123bedrijfspandverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze experts en zij kunnen direct jouw bedrijfspandverzekering aaanvragen. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.