Opstalverzekering bedrijfspand

Opstalverzekering bedrijfspand

Uw bedrijfspand is vaak het visitekaartje van de onderneming. Met mooie lichtreclames, uithangborden en belettering op de ramen laat je zien waar je gevestigd bent en welke activiteit je ontplooit.
Dit wil je behoeden voor verlies met een opstalverzekering.

Direct een indicatie van de premie

Laat je gegevens hier achter en ontvang binnen 2 dagen een offerte van je bedrijfspandverzekering

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9- 17 uur.

088 730 3636

Je opstalverzekering van je bedrijfspand up-to-date

Heb je een opstalverzekering afgesloten via 123bedrijfspandverzekering dan ontvangt je jaarlijks een risicorapportage. Deze rapportage wordt in samenwerking met jou opgesteld. Vragen die aan bod komen in de rapportage zijn:

  • Zijn de bedrijfsactiviteiten juist beschreven?
  • Is de herbouwwaarde nog actueel en is de waardebepaling nog geldig?
  • Zijn de periodieke keuringen van o.a. de elektrische installatie, brandblusmiddelen en van het alarmsysteem uitgevoerd?

Wij vragen de keuringsrapporten bij je op, stemmen deze af met de betrokken verzekeraar(s) en maken een agendering aan voor de volgende keuring. Zo wordt je bij 123bedrijfspandverzekering geholpen om meer tijd te besteden aan het ondernemen. 

Dekking

Een opstalverzekering dekt met naam genoemde gebeurtenissen aan je pand, zoals  waterschade, stormschade en bliksemschade, maar ook aan schade na poging tot inbraak.
De opstalverzekering verzekert alles wat niet zonder breek- of sloopwerk verwijderd kan worden. Dit heet “aard- en nagelvast”.
Bij een opstalverzekering kunt u kiezen uit verschillende dekkingen
Een huurder van een bedrijfspand die het pand verbouwt, moet de toegevoegde waarde in een eigen opstalverzekering onderbrengen. Dit heet verzekeren van het huurdersbelang.
Aan- en bijgebouwen en terreinafscheidingen kunnen eveneens onder de dekking van de opstalverzekering horen, mits dit op de polis is aangetekend en de waarde in het verzekerd bedrag is opgenomen.

Preventiemaatregelen

Op de offerte van de gebouwenverzekering kunnen een aantal clausules of andere bepalingen staan welke een eis opnemen voor preventie. Veelal gaat het om eisen welke schade kunnen beperken of deels voorkomen. Hier vind je een aantal voorbeelden van schades en wat je hier aan kan doen. 

Second opinion

Veel opstalverzekering voor je bedrijfspand zijn afgesloten op het moment dan het gebouw in bezit is gekomen. Hierna is er door drukte vaak niet meer naar de verzekering omgekeken. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de premie en voorwaarden niet meer aansluiten bij de huidige situatie. Nog belangrijker is dat wij regelmatig meemaken dat een gebouweneigenaar niet op de hoogte is van de verplichte preventiemaatregelen die op de polis zijn aangetekend. Dit kan bij schade tot vervelende verrassingen, ja zelfs tot het verlies van schade-uitkering leiden. Hier komen wij graag over in gesprek. Mede omdat verzekeraars de premie de afgelopen jaren flink hebben verhoogd loont het om contact met ons op te nemen voor een second opinion.

De voordelen van 123bedrijfspandverzekering.nl

  • Altijd deskundig advies.
  • Jaarlijkse check of je bedrijfspand up to date is.
  • Wij zoeken de passende oplossing voor je aanvullende verzekeringen.
  • Je krijgt altijd een vast aanspreekpunt voor je bedrijfspandverzekering

Heb je vragen over onze service?

De meest voorkomende vragen aan onze helpdesk beantwoorden we op de website. Staat jouw vraag er niet bij of heb je een specifieke wens? Bel ons dan of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!

Laat hier je gegevens achter

Wist je dat je bij 123bedrijfspandverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze experts en zij kunnen direct jouw bedrijfspandverzekering aaanvragen. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.