Waardebepaling

Gratis waardebepaling bij 123bedrijfspandverzekering.nl

Wij van 123bedrijfspandverzekeren vinden het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Wij bieden daarom als gratis service dat je voor 3 jaar een verzekeringscontract aangaat de taxatie door ons geregeld en betaald wordt. Zo heb je hier geen omkijken en kosten aan. Wij zullen voor deze taxatie in overleg met de verzekeraar een taxateur sturen.

Direct een indicatie van de premie

Laat je gegevens hier achter en ontvang binnen 2 dagen een offerte.

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9- 17 uur.

088 730 3636

Herbouwwaarde

De herbouwwaarde van het bedrijfspand kan worden berekend op basis van een aantal gegevens of kan worden opgegeven door jou als verzekerde. Om er zeker van te zijn dat het juiste bedrag verzekerd is kan je het gebouw laten taxeren.

Een taxatie brengt kosten met zich mee, deze staan echter niet in verhouding met het risico dat je loopt wanneer het gebouw voor een te laag bedrag verzekerd is. Wel zo voordelig is de gratis taxatie deze krijg je standaard bij een 3 jarig contract. 

Inventaris

Wanneer je naast het bedrijfspand ook de inventaris verzekerd wenst te hebben kan dit ook getaxeerd worden. In de meeste gevallen komt deze taxatie wel voor eigen rekening. Soms wordt een taxatie vanuit de verzekeraar verplicht gesteld. In dat geval wordt de taxatie betaald door de verzekeraar. Wanneer je als productiebedrijf werkzaam bent met eigen machines raden wij altijd aan deze te laten taxeren. In geval van brand krijg je dan altijd de getaxeerde waarde uitgekeerd (voor de duur en geldigheid van dit rapport).

De voordelen van 123bedrijfspandverzekering

  • Altijd deskundig advies.
  • Jaarlijkse check of je bedrijfspand up to date is.
  • Wij zoeken de passende oplossing voor je aanvullende verzekeringen.
  • Je krijgt altijd een vast aanspreekpunt voor je bedrijfspandverzekering

Heb je vragen over onze service?

De meest voorkomende vragen aan onze helpdesk beantwoorden we op de website. Staat jouw vraag er niet bij of heb je een specifieke wens? Bel ons dan of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!

Laat hier je gegevens achter

Wist je dat je bij 123bedrijfspandverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze experts en zij kunnen direct jouw bedrijfspandverzekering aaanvragen. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.