Verwachtingen verzekeraar

Verwachtingen

Er zijn een aantal verwachtingen die de verzekeraar heeft tijdens de looptijd van je bedrijfspandverzekering. De verwachtingen worden hier uitgelegd

Tijdens het aanvraagproces is het van belang dat wij alle relevante informatie ontvangen wat van invloed kan zijn op de premie. Hier tref je de uitleg over de opbouw van de premie. Het is van belang dat wij aanvullende vragen een eerlijk antwoord te ontvangen. Zo kunnen wij garanderen dat de best mogelijke verzekeringsoplossing voor je bedrijfspand kan worden aangeboden.

 

Direct een indicatie van de premie

Laat je gegevens hier achter en ontvang binnen 2 dagen een offerte voor je bedrijfspandverzekering

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9- 17 uur.

088 730 3636

Schades

Een schade is natuurlijk erg vervelend. Het is van belang dat je ons hier zo spoedig mogelijk over informeert. Nadere toelichting over schadevoorbeelden en wat je wel en niet mag doen tref je hier.

Wijzigingen / mutaties

Gedurende de looptijd van de verzekering kunnen er natuurlijk wijzigingen plaatsvinden. Van de meeste wijzigingen worden wij graag op de hoogte gesteld. Dit heeft te maken dat het van invloed kan zijn op je premie of het verzekerde risico. 

Aanvullende activiteiten:

Wanneer de bestemming nog voor een deel gelijk blijft maar er ook andere activiteiten gaan plaatsvinden dient dit ook doorgegeven te worden. De aanvullende activiteiten kunnen van invloed zijn op de premie of de dekking als geheel.

Nieuwe activiteiten:

Wanneer je bedrijfsactiviteiten wijzigen dienen wij hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld te worden. Er is namelijk alleen dekking voor de activiteiten die genoemd staan op de polis. Wanneer je nu een groothandel bent in fruit en ook groente gaat verhandelen is er weinig aan de hand en kan een e-mail volstaan. Wanneer je bijvoorbeeld naast handel ook gaat produceren is er een grotere wijziging en kunnen de polisvoorwaarden en premies veranderen.

Verhuur:

Indien je een deel van je pand niet meer volledig gebruikt en een deel wenst te verhuren dient dit doorgegeven te worden aan de verzekeraar. Verhuur van (een deel van) je pand is niet standaard verzekerd als dit afwijkt van de situatie aan het begin van de polis.

Andere huurders:

Indien je het pand verhuurd aan andere bedrijven en hierin wijzigingen plaatsvinden dient dit aan ons gemeld te worden. Dit is met name erg belangrijk als het type huurder afwijkt van de vorige.

Wanneer een kantoorpand verhuurd werd aan een accountantskantoor en het wordt nu verhuurd aan een advocaten kantoor is de wijziging veel minder ingrijpend dan dat het eerst verhuurd werd aan een groothandel en dat de huurder nu een productiebedrijf is. Neem daarom altijd contact op wanneer er nieuwe huurders zijn.

Adreswijziging

Wanneer je verhuisd naar een ander pand dienen wij hiervan op de hoogte gesteld te worden. Het nieuwe pand is pas verzekerd nadat wij deze wijziging verwerkt hebben. Daarom is het van belang dit spoedig aan te geven zodat je op de juiste manier verzekerd bent en blijft. 

De voordelen van 123bedrijfspandverzekering

  • Altijd deskundig advies.
  • Jaarlijkse check of je bedrijfspand up to date is.
  • Wij zoeken de passende oplossing voor je aanvullende verzekeringen.
  • Je krijgt altijd een vast aanspreekpunt voor je bedrijfspandverzekering

Heb je vragen over onze service?

De meest voorkomende vragen aan onze helpdesk beantwoorden we op de website. Staat jouw vraag er niet bij of heb je een specifieke wens? Bel ons dan of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!

Laat hier je gegevens achter

Wist je dat je bij 123bedrijfspandverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze experts en zij kunnen direct jouw bedrijfspandverzekering aaanvragen. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.