Groothandelverzekering

Bedrijfsgebouw verzekeren

Een bedrijfspandverzekering sluit je af voor brand-, inbraak- en stormschade. Deze schades kunnen nare gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering, zo komt het werk stil te liggen wat kan leiden tot groot inkomensverlies. Een goede (bedrijfspand)verzekering is daarom belangrijk, dit zorgt ervoor dat je weer snel kan beginnen met wat je het liefst doet: ondernemen.

De groothandelverzekering biedt dekking voor herstel aan je pand als gevolg van brand, water, inbraak en storm. Door ons contactformulier in te vullen gaat één van onze experts aan de slag om de juiste verzekeringsoplossing voor je te vinden. Wij vergelijken uit een brede selectie van verzekeraars op prijs en kwaliteit.

De aangeboden groothandelverzekering van 123bedrijfspandverzekeren.nl zorgt ervoor dat je de best mogelijke dekking krijgt tegen gunstige voorwaarden en premie.

Direct een indicatie van de premie

Laat je gegevens hier achter en ontvang binnen 2 dagen een offerte voor je bedrijfspandverzekering

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9- 17 uur.

088 730 3636

Uw gebouwenverzekering up-to-date

Heb je een bedrijfsgebouwenverzekering afgesloten via 123bedrijfspandverzekering dan ontvangt je jaarlijks een risicorapportage. Deze rapportage wordt in samenwerking met jou opgesteld. Vragen die aan bod komen in de rapportage zijn:

  • Zijn de bedrijfsactiviteiten juist beschreven?
  • Is de herbouwwaarde nog actueel en is de waardebepaling nog geldig?
  • Zijn de periodieke keuringen van o.a. de elektrische installatie, brandblusmiddelen en van het alarmsysteem uitgevoerd?

Wij vragen de keuringsrapporten bij je op, stemmen deze af met de betrokken verzekeraar(s) en maken een agendering aan voor de volgende keuring. Zo wordt je bij 123bedrijfspandverzekering geholpen om meer tijd te besteden aan het ondernemen. 

Gratis taxatie voor je gebouwverzekering

Wij willen natuurlijk als 123bedrijfspandverzekeren.nl de juiste bedrijfspandverzekering voor je groothandel aanbieden tegen de beste prijs. Om te garanderen dat de groothandel niet onderverzekerd is dat je bij een 3 jaarscontract er altijd een gratis taxatie bij krijgt. 

Meer lezen over het belang van taxatie kan hier. 

 

Huurdersbelang

Ook wanneer je niet in het bezit bent van een eigen bedrijfspand kan het zijn dat je zelf belang hebt aan een aanpassing van het gehuurde pand. Hierbij kan je denken aan het aanbrengen van een keukentje, een muurtje of wellicht heb je de vloer bedekt met mooie tegels welke aan de vloer gelijmd zitten. Alle aanpassingen aan een bedrijfspand welke niet door de verhuurder zijn aangebracht vallen niet onder de verzekering van de verhuurder. De verhuurder zal immers het pand hersteld willen hebben naar de situatie voordat je begon met je bedrijf in het pand. Om aanpassingen na schade vergoed te krijgen kan je als huurder van een pand een verzekering afsluiten tegen dit belang. Dit noemen we een verzekering voor het huurdersbelang

Ken je polis!

Veel bedrijfsgebouwenverzekeringen zijn afgesloten op het moment dan het gebouw in bezit is gekomen. Hierna is er door drukte vaak niet meer naar de verzekering omgekeken. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de premie en voorwaarden niet meer aansluiten bij de huidige situatie. Nog belangrijker is dat wij regelmatig meemaken dat een gebouweneigenaar niet op de hoogte is van de verplichte preventiemaatregelen die op de polis zijn aangetekend. Dit kan bij schade tot vervelende verrassingen, ja zelfs tot het verlies van schade-uitkering leiden. Hier komen wij graag over in gesprek. Mede omdat verzekeraars de premie de afgelopen jaren flink hebben verhoogd loont het om contact met ons op te nemen voor een second opinion.

De voordelen van 123bedrijfspandverzekering.nl

  • Altijd deskundig advies.
  • Jaarlijkse check of je bedrijfspand up to date is.
  • Wij zoeken de passende oplossing voor je aanvullende verzekeringen.
  • Je krijgt altijd een vast aanspreekpunt voor je bedrijfspandverzekering

Heb je vragen over onze service?

De meest voorkomende vragen aan onze helpdesk beantwoorden we op de website. Staat jouw vraag er niet bij of heb je een specifieke wens? Bel ons dan of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!

Laat hier je gegevens achter

Wist je dat je bij 123bedrijfspandverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze experts en zij kunnen direct jouw bedrijfspandverzekering aaanvragen. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.