Verzeker je kantoorpand 

Kantoorpand verzekering

Als eigenaar van een kantoorpand wil je bij schade niet voor verassingen komen te staan.

Naast een goede dekking voor brand-, inbraak- water- en stormschades is schadeherstel natuurlijk erg belangrijk. Je huurders willen immers weer snel in het pand kunnen. Traag herstel kan leiden tot vertrek van huurders naar een andere locatie en dit is natuurlijk niet wenselijk.

Met de kantoor-bedrijfspand verzekering van 123bedrijfspandverzekeren ben je goed verzekerd tegen bovengenoemde schades en verzekerd voor een adequate handelswijze bij schade.

Onze maatwerkpolissen proberen je zo veel als mogelijk te ontzorgen. Zo kunnen wij in bijna alle gevallen ook (deels) dekking bieden voor huurdersbelang. Dit zijn zaken die je huurders aanpassen/aanbrengen na ingaan van de polis en na ingang van het huurcontract. Hierbij kun je denken aan zonneschermen en een aangepaste/andere keuken.

Ook indien je het kantoorpand volledig zelf in gebruik hebt zorgen wij voor een passende dekking afgestemd op je situatie. Funderingen meeverzekeren? Geen probleem. Zonnepanelen ? Indien aangebracht door een erkent bedrijf gewoon meeverzekerd bij 123bedrijfspandverzekeren!

De aangeboden kantoorpandverzekering van 123bedrijfspandverzekeren.nl zorgt ervoor dat je de best mogelijke dekking krijgt tegen de beste voorwaarden en een concurrerende premie.

Direct een indicatie van de premie

Laat je gegevens hier achter en ontvang binnen 2 dagen een offerte voor je bedrijfspandverzekering

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9- 17 uur.

088 730 3636

Je kantoorpand up-to-date

Heb je een kantoor verzekering afgesloten via 123bedrijfspandverzekering dan ontvangt je jaarlijks een risicorapportage. Deze rapportage wordt in samenwerking met jou opgesteld. Vragen die aan bod komen in de rapportage zijn:

  • Zijn de bedrijfsactiviteiten juist beschreven?
  • Is de herbouwwaarde nog actueel en is de waardebepaling nog geldig?
  • Zijn de periodieke keuringen van o.a. de elektrische installatie, brandblusmiddelen en van het alarmsysteem uitgevoerd?

Wij vragen de keuringsrapporten bij je op, stemmen deze af met de betrokken verzekeraar(s) en maken een agendering aan voor de volgende keuring. Zo wordt je bij 123bedrijfspandverzekering geholpen om meer tijd te besteden aan het ondernemen. 

Gratis taxatie

Wij willen natuurlijk als 123bedrijfspandverzekeren.nl de juiste kantoorpandverzekering aanbieden tegen de beste prijs. Om te garanderen dat het gebouw niet onderverzekerd is. Door een deskundige taxatie ben je verzekerd tegen onderverzekering. De gratis taxatie krijgt u standaard bij een 3 jaarscontract. 

Kantoorpandverzekering

Een kantoorpandverzekering betreft altijd maatwerk. Dit heeft er namelijk mee te maken dat een verzekeraar rekening houdt met een aantal onderdelen om de premie te kunnen bepalen.

Om tot een goede berekening te komen voor je kantoorpandverzekering is het van belang om te kijken welke risico er zijn, wat de herbouwwaarde is van het kantoorpand en welke sector u actief bent.

 

Organisatorische maatregelen

Het is natuurlijk fijn wanneer je bedrijfspand een passende verzekeringsdekking heeft. Naast de bedrijfspandverzekering heb je, je wellicht verdiept in aanvullende verzekeringen  De opgenomen preventiemaatregelen zoals de keuring elektra, maatregelen voor brand en inbraakpreventie zijn netjes opgevolgd en gedocumenteerd met certificaten. Voor je gevoel heb je nu zowel de maatregelen getroffen om de mogelijkheid tot schade zo goed als mogelijk te beperken, en mocht het misgaan dan heb je dit verzekerd met de nodige verzekeringen. Naast het hebben van een passende verzekering en genomen maatregelen vanuit de poliseisen zijn er echter nog meer zaken welke belangrijk zijn voor je onderneming. Wij lichten dit graag hier voor je toe. 

Ken je polis!

Veel bedrijfsgebouwenverzekeringen zijn afgesloten op het moment dan het gebouw in bezit is gekomen. Hierna is er door drukte vaak niet meer naar de verzekering omgekeken. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de premie en voorwaarden niet meer aansluiten bij de huidige situatie. Nog belangrijker is dat wij regelmatig meemaken dat een gebouweneigenaar niet op de hoogte is van de verplichte preventiemaatregelen die op de polis zijn aangetekend. Dit kan bij schade tot vervelende verrassingen, ja zelfs tot het verlies van schade-uitkering leiden. Hier komen wij graag over in gesprek. Mede omdat verzekeraars de premie de afgelopen jaren flink hebben verhoogd loont het om contact met ons op te nemen voor een second opinion.

De voordelen van 123bedrijfspandverzekering.nl

  • Altijd deskundig advies.
  • Jaarlijkse check of je bedrijfspand up to date is.
  • Wij zoeken de passende oplossing voor je aanvullende verzekeringen.
  • Je krijgt altijd een vast aanspreekpunt voor je bedrijfspandverzekering