Team zakelijk: Jacco, Michael, Mark en Ithamar

Wie zijn wij?

Wij van 123bedrijfspandverzekering hebben ons in de afgelopen tientallen jaren gespecialiseerd in het verzekeren van bedrijfspanden. Met deze ervaring kunnen wij je perfect adviseren over de juiste verzekering voor je bedrijfspand. Naast een verzekering voor het bedrijfspand bieden wij ook een geheel pakket aan voor bedrijfsverzekeringen. Dit pakket kunnen wij geheel op maat voor je samenstellen. 

123bedrijfspandverzekering.nl is onderdeel van Poliscounter. Poliscounter heeft inmiddels 10 jaar ervaring in online verzekeren. Als je contact met ons opneemt, dan staat een medewerker van Poliscounter je te woord.

 

Veel ervaring
Veel ervaring
Persoonlijk
Persoonlijk
Kennis van de markt
Kennis van de markt
Veilig en betrouwbaar
Veilig en betrouwbaar

Wil je liever telefonisch contact met een van onze adviseurs?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Execution only

123bedrijfspandverzekering.nl geeft geen advies. Onze website is een bron van informatie over bedrijfspandverzekeringen. Op basis van deze informatie kunt u de keuze voor de juiste bedrijfspandverzekering maken. 123bedrijfspandverzekering.nl aanvaart geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van door uzelf verkeerd gemaakte keuzes.

Bel je ons met een vraag of wil je een bedrijfspandverzekering telefonisch aanvragen? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Wij zullen de wijziging, aanvraag of voorlopige dekking altijd per e-mail aan je bevestigen.

Uw privacy

123bedrijfspandverzekering.nl hecht veel waarde aan het beschermen van je privacy. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en alleen aangewend voor het doel waarvoor je ons de gegevens hebt verstrekt en voor de bedrijfsvoering van 123bedrijfspandverzekering.nl.
123bedrijfspandverzekering.nl houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en aan de privacyrichtlijnen die op grond van de WFT aan verzekeringsbedrijven worden gesteld.

Onze verdiensten 

Voor iedere afgesloten verzekering ontvangt 123Bedrijfspandverzekering.nl een doorlopende vergoeding van de verzekeraar. Deze vergoeding is een percentage van de premie en voor alle verzekeraars gelijk. Voor 123bedrijfspandverzekering.nl maakt het geen verschil voor welke verzekeraar je kiest.

"Had nog nooit een aanrijding gehad in de jaren dat ik mijn rijbewijs heb Werd aangereden terwijl ik stil stond heb gelijk bij thuis komst gebeld en ze hebben mij uitgelegd wat ik precies moest invullen op het formulier dus gelijk met tegen partij het afgehandeld Elke keer een update van maatschappij en goede uitleg wat de stappen waren en wat er ging gebeuren top verzekering dus"
10
"Paar dagen voordat ik me bedrijfswagen ging ophalen de verzekering geregeld. Super tarief en binnen paar dagen alle documenten al in huis"
10
"Zeer duidelijk"
10