Klantverhalen

123bedrijfspandverzekering staat voor snelheid en gemak. Dagelijks staat ons team met enthousiaste specialisten klaar om je te helpen de juiste bedrijfspandverzekering af te sluiten. De relatie met onze klanten vinden wij heel erg waardevol. Op deze pagina vind je een overzicht met recensies van tevreden klanten.

"Prima geregeld"
10
"Top en snel getegelt"
9
"Direct en to the point,snel zaken doen"
9
"Wij hebben hier de polissen afgesloten vor onze bedrijfswagens. Bij aanschaf van onze 2de bedrijfsvoertuig wisten we even niet hoe het in zijn werk ging allemaal, na contact te hebben gehad zijn we vriendelijk geholpen en hebben een goede uitleg gekregen en hebben we het ook meteen kunnen regelen. Ze kijken ook meteen mee voor het voordeligste, echt super en ga zo door."
10
"Hele snelle en goede service. Alles was binnen een korte tijd geregeld terwijl je bij andere lang moet wachten."
10
"Top top top"
8
"Een goed service"
10
"Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan , en snel alles geregeld , zeer tevreden Geen verhaaltjes van . . Ja maar ......"
10
"Met vriendelijke geholpen"
9
"Polis counter is goed bereikbaar en ook het contact was goed. Duidelijkheid en snel handelen was voor mij van belang en dat was ook uitstekend geregeld. Binnen een paar dagen was de verzekering rond. Ik ben goed tevreden."
10