Klantverhalen

123bedrijfspandverzekering staat voor snelheid en gemak. Dagelijks staat ons team met enthousiaste specialisten klaar om je te helpen de juiste bedrijfspandverzekering af te sluiten. De relatie met onze klanten vinden wij heel erg waardevol. Op deze pagina vind je een overzicht met recensies van tevreden klanten.

"Had nog nooit een aanrijding gehad in de jaren dat ik mijn rijbewijs heb Werd aangereden terwijl ik stil stond heb gelijk bij thuis komst gebeld en ze hebben mij uitgelegd wat ik precies moest invullen op het formulier dus gelijk met tegen partij het afgehandeld Elke keer een update van maatschappij en goede uitleg wat de stappen waren en wat er ging gebeuren top verzekering dus"
10
"Paar dagen voordat ik me bedrijfswagen ging ophalen de verzekering geregeld. Super tarief en binnen paar dagen alle documenten al in huis"
10
"Zeer duidelijk"
10
"Polis afgesloten met de voorwaarden die ik belangrijk vindt. Zonder oeverloze verkooppraatjes!"
8
"I just started the policy but so far so good ."
8
"Door Mark heel goed geholpen, professioneel en komt zijn afspraken na!! En duidelijke uitleg en advies in het keuze traject."
8
"Prima bereikbaar, snel schakelen en top afhandelen van wijzigingen in de polis!"
10
"Correct snel geholpen"
9
"Verzekering aangevraagd. Deze verzekering kon voor ons voertuig niet. Ik werd gebeld door een medewerker van Polisdiacounter, en heeft mij geholpen een passende verzekering te vinden. Alles heel snel afgehandeld en ik was zeer snel verzekerd. Hele goede ervaring! Ook werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan, en heeft de jongen/man die ik aan de lijn had mij goed advies gegeven"
10
"Snelle service, na een foutje van mijn kant was alles telefonisch zo opgelost en verholpen."
8