Klantverhalen

123bedrijfspandverzekering staat voor snelheid en gemak. Dagelijks staat ons team met enthousiaste specialisten klaar om je te helpen de juiste bedrijfspandverzekering af te sluiten. De relatie met onze klanten vinden wij heel erg waardevol. Op deze pagina vind je een overzicht met recensies van tevreden klanten.

"zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader"
10
"Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je"
10
"Vriendelijk, hulpvaardig, snel en servicegericht, kortom, ik ben blij met de Poliscounter!"
10
"Snelle reactie, geen onnodige vragen, goede dekking voor redelijke prijs"
10
"Even een belletje en je auto is verzekerd, onlangs alle verzekeringen naar poliscounter overgezet. service is prima !!"
10
"Klein nadeel, bij het bellen om de auto te verzekeren is bij het bellen de auto meteen verzekerd bij de meeste verzekering maatschappijen. Bij jullie moet je eerst via de email gegevens invullen en versturen. En dan is het wachten voor goedkeuring voordat de auto verzekerd is en weg kan rijden. In mij geval duurde dat wel even. Toch belangrijk voordat je weg rijd dat de auto verzekerd is!!"
8
"Goeeeeed"
9
"Fantastische site, duidelijk en klantgericht."
10
"Ben goed en snel geholpen"
8
"Snel geregeld en snel teruggebeld"
7